Algemene Voorwaarden

Bestellen / Betalen
Na ontvangst van uw betaling op IBANnummer NL75RABO0306891476 (BIC code RABONL2U) inclusief de verzendkosten à € 6,95, (Nederland; voor de Nederlandse waddeneilanden en buitenland geldt een ander tarief) zullen wij het door u bestelde artikel zo spoedig mogelijk per post doen toekomen.

U kunt ook kiezen voor afhalen op één van onze weekmarkten (dinsdag Goes, donderdag Zierikzee en zaterdag Hellevoetsluis). Indien u voor deze optie kiest kunt u ter plekke contant of via pin betalen.
Zomers is er ook de mogelijkheid om af te halen op de zomermarkt op maandag in Cadzand-Bad (juli en augustus) en woensdag in Renesse (mei t/m september) of op één van onze zomerbraderieën. Gelieve duidelijk aan te geven waar en wanneer u uw bestelling wilt ophalen.

De in het aanbod van schoenen genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Prijzen zullen gehanteerd worden zoals vermeld op de website, behoudens prijswijzigingen vanwege veranderingen in BTW tarieven.

Bedenktermijn / Retouren
U heeft een bedenktermijn van 7 werkdagen ingaande op de 1e dag na verzending. Binnen deze tijd mag u zonder opgave van reden het artikel aan ons retourneren. Wij verzoeken u wel dit vooraf via e-mail, info@stefschoenen.com, kenbaar te maken.
De verzendkosten van het terugsturen worden niet vergoed.

Wij accepteren alleen retouren indien u de schoenen slechts gehanteerd / geïnspecteerd heeft zoals u dat ook bij ons op de markt of in een winkel zou doen.

Na ontvangst van het geretourneerde artikel, welk voldoet aan bovenstaande, zullen wij het eerder door u aan ons overgemaakte bedrag minus de verzendkosten, per bank weer aan u vergoeden.

Indien u een duurdere wijze van betalen heeft gekozen zullen wij dat niet vergoeden.

Klachten
Klachten kunt u indienen via het contactformulier op onze website of een mail te sturen met een volledige en duidelijke omschrijving (eventueel met foto) naar info@stefschoenen.com.
In goed overleg zal de klacht binnen afzienbare tijd opgelost worden.

Niet voorradig
Indien het door u bestelde artikel niet meer voorradig zou zijn delen wij u dit zo spoedig mogelijk mee en storten wij het eventueel al door u betaalde bedrag terug op uw rekening.